Prázdniny v JS-Fyziopoint – LETNÍ CVIČENÍ otevřené těm, kteří nás znají nebo chtějí poznat …

Unnamed-4b-1024x683

Prázdniny v JS-Fyziopoint

LETNÍ CVIČENÍ otevřené těm, kteří nás znají nebo chtějí poznat …

Protože léto bývá plné zábavy, ale také lenošení u vody a posezení s rodinou či přáteli, snadno se stane, že zapomeneme na svá těla a na péči o ně. I letos v rámci prázdninového režimu jsou pro vás připravená letní skupinová cvičení.

Prázdniny v JS-Fyziopoint - LETNÍ CVIČENÍ otevřené těm, kteří nás znají nebo chtějí poznat …
Budeme cvičit s váhou vlastního těla, vyzkoušíme si válce, míče, overbally, bosu, flexi-bar, TRX, kettlebelly, flowin, atd. a to vše propojíme s principy metod DNS nebo ACT, vždy pod dohledem zkušených fyziotrenérů Maruškou Bártovou a Honzou Kulhánkem.

Přes prázdniny můžete přijít i jen na jednu hodinu. Objednejte se přes SMS / telefon na čísle +420 778 770 778.

Hodiny probíhají vždy v:

  • pondělí 17:00 – 18:00
  • úterý 08:00 – 09:00
  • čtvrtek 08:00 – 09:00 a 17:00 – 18:00

Cena jedné lekce je 165 Kč.

Prázdniny v JS-Fyziopoint - LETNÍ CVIČENÍ otevřené těm, kteří nás znají nebo chtějí poznat …

Img_8129

Těhotenství a terapie podle Mojžíšové

Janu Slusarčukovou jsem vyhledala poté, co se mi zhruba 1,5 roku nedařilo otěhotnět a brala jí jako svojí „poslední šanci“ na přirozené otěhotnění. První syn se nám povedl tzv. na první dobrou, tak jsem nepočítala, že by u druhého otěhotnění měl být nějaký problém, i když jsem částečně počítala s tím, že v 36 letech to nebude třeba hned.

Celý článek »
Img-20240401-wa0030b

Jaro je tady: Čas vyrazit na kole, na brusle a s walkingovými holemi!

Slunce konečně vítězí nad mraky, květy se probouzejí ze zimního spánku a my? My vytahujeme z garáže kola, kolečkové brusle a nordic walkingové hole. Proč? Protože počasí venku volá po dobrodružství a my jsme připraveni mu vyhovět. Ale pozor, než vykročíme, pojďme si promluvit o tom, co nám naše oblíbené jarní aktivity přináší a na co bychom neměli zapomenout v kontextu zdravého pohybu.

Celý článek »
Unnamed (kopie)

Lymfatické tejpování

V JSFYZIO využíváme metody, které přinášejí  našim klientům optimální péči. Jednou z nich je i lymfatické tejpování pro podporu lymfatického systému a zlepšení toku lymfy v těle.

Celý článek »