Články otevřené těm,
kteří nás znají nebo chtějí poznat

 

Img_8129

Těhotenství a terapie podle Mojžíšové

Janu Slusarčukovou jsem vyhledala poté, co se mi zhruba 1,5 roku nedařilo otěhotnět a brala jí jako svojí „poslední šanci“ na přirozené otěhotnění. První syn se nám povedl tzv. na první dobrou, tak jsem nepočítala, že by u druhého otěhotnění měl být nějaký problém, i když jsem částečně počítala s tím, že v 36 letech to nebude třeba hned.

Celý článek »
Img-20240401-wa0030b

Jaro je tady: Čas vyrazit na kole, na brusle a s walkingovými holemi!

Slunce konečně vítězí nad mraky, květy se probouzejí ze zimního spánku a my? My vytahujeme z garáže kola, kolečkové brusle a nordic walkingové hole. Proč? Protože počasí venku volá po dobrodružství a my jsme připraveni mu vyhovět. Ale pozor, než vykročíme, pojďme si promluvit o tom, co nám naše oblíbené jarní aktivity přináší a na co bychom neměli zapomenout v kontextu zdravého pohybu.

Celý článek »
Unnamed (kopie)

Lymfatické tejpování

V JSFYZIO využíváme metody, které přinášejí  našim klientům optimální péči. Jednou z nich je i lymfatické tejpování pro podporu lymfatického systému a zlepšení toku lymfy v těle.

Celý článek »
029_dr196480

Syndrom přetrénování

„Rychleji, výše, silněji“. Tímto mottem se řídí velké množství sportovců. Chtějí být nejlepší, chtějí vyhrávat, být co největším přínosem pro svůj tým. Dávkují si obrovské množství tréninků. Trénují déle, intenzivněji, přidávají si váhy a běhají delší trasy. Na regeneraci není čas, protože konkurence je obrovská.

Celý článek »
Img_7663

Kapacita naplněna

Vážení klienti,

vzhledem k velkému zájmu o naše služby jsme dosáhli maximální kapacity a do konce srpna 2024 nebudeme schopni přijímat nové klienty na individuální fyzioterapii. Děkujeme vám za vaše pochopení.

Celý článek »
Js 32 foto blog

Magnesium

Magnesium se běžně účastní více než 300 enzymatických reakcí. Magnesium ovlivňuje metabolismus, tvorbu neurotransmiterů, produkci hormonů a antioxidační aktivitu. Jeho nedostatek může způsobit problémy ve funkci enzymů, což se může projevit různými zdravotními obtížemi, jak akutními, tak chronickými.

Celý článek »
20

Aromaterapie v těhotenství

Těhotenství je jedinečný zážitek pro každou ženu. Je to důležité a krásné období, ve kterém se mohou objevit různé obtíže. Tělo ženy prochází velkou hormonální změnou a postupně je vystaveno velké zátěži. Bolest v kříži, pnutí v tříslech, nespavost, nevolnost, křečové žíly, hemeroidy, otékající nohy a mnoho dalších. V prvním trimestru raději éterické oleje vůbec nepoužívejte.

Celý článek »
Img_9153b

Konec roku 2023

A je to tady! Konec roku 2023 klepe na dveře a s ním i slib nových začátků v roce 2024. Vzpomínám na září 2022, kdy jsem psala o přeměně JS fyziopoint a JS fyziofit do JSfyzio. Jsem pyšná na náš tým a vděčná za všechny kolegy v týmu JSfyzio stejně v roce 2023 jako minulý rok.

Celý článek »